routebeschrijving

Het Familiehuis staat aan de Groene Hilledijk 299 in Rotterdam-Zuid, pal voor de hoofdingang van het Erasmus MC Kanker Instituut, locatie Daniel den Hoed. Klik hier voor een overzichtskaart.

Afsluiting Maastunnel 2017-2019 

Komt u per auto, houd dan rekening met de afsluiting van de Maastunnel. In verband met renovatie en restauratie is twee jaar lang slechts 1 tunnelbuis beschikbaar voor het autoverkeer van Zuid naar Noord. In het weekend is de tunnel in beide richtingen afgesloten. In september 2019 gaat de tunnel weer open voor het verkeer in beide richtingen. Omrijden kan via de Erasmusbrug, de Willemsbrug of de Van Brienenoordbrug of via de Beneluxtunnel. De voet- en fietstunnel blijft wel open. 

Zie ook de website van de Maastunnel over details. 

Parkeren::

Wij kunnen geen parkeerplaats op het terrein garanderen maar indien beschikbaar kunt u gebruik maken van de parkeerplaatsen van het Familiehuis. Houd daarvoor bij het oprijden van het terrein de linkerslagboom aan en rijd langs de polikliniek tot aan het Familiehuis. 

In de de wijk rondom het ziekenhuis is voldoende gelegenheid voor (gratis) parkeren.

Openbaar vervoer: 

In de buurt van het Familiehuis zijn diverse bus- (lijn 76) en tramhaltes (lijn 25). Via de site www.9292ov.nl is advies op maat te verkrijgen.

Vervoer van en naar centrumlocatie Erasmus MC:

Tussen het Erasmus MC-Daniel den Hoed en de centrumlocatie Erasmus MC rijdt tussen 07.40u en 17.40u een pendelbus waar onze gasten gratis gebruik van kunnen maken.

Bij de receptie van het Familiehuis is een buskaart verkrijgbaar.