'Heerlijk om even zelf te kunnen koken'

faciliteiten

Het Familiehuis heeft dertien tweepersoonskamers waarvan vier geschikt zijn voor gasten met een rolstoel.

Kamers
Alle kamers hebben aparte bedden, fauteuils, bureau, douche en toilet, radio, televisie en een telefoon met eigen nummer waarop u gebeld kunt worden. Bovendien beschikt het Familiehuis over draadloos internet. De gasten houden in principe zelf hun kamer op orde. Handdoeken en beddengoed zijn beschikbaar; je hoeft deze niet zelf mee te nemen.

Woonkamer
Het Familiehuis heeft een huiselijke woonkamer met terras. De woonkamer is voorzien van een 'internethoek' met webcam. Voor de gasten is er een tafelabonnement op diverse kranten (AD, Volkskrant, Telegraaf) en het TrosKompas.


Keuken
In onze grote keuken met aangrenzende eetkamer kan gebruik worden gemaakt van kookunits en ovens. Er is ruim voldoende keukengerei en serviesgoed. Ook zijn er vaatwassers, een diepvriezer en een magnetron. Gasten beschikken over een eigen kastje en koelkast zodat je je eigen boodschappen kunt bewaren.

Wassen
In het souterrain is alles aanwezig om zelf je privéwas te kunnen doen en te kunnen drogen. Onze vrijwilligers verstrekken je graag een muntje en wasmiddel.

Fietsen
In het souterrrain staan fietsen die vrij te gebruiken zijn door onze gasten. Als het regent kun je een regenpak van het Familiehuis gebruiken.

Een slaapplek dichtbij het ziekenhuis

Wordt je partner of familielid behandeld in het Erasmus MC Kanker Instituut of ben je zelf poliklinisch patiënt? Dan kun je logeren in het Familiehuis Daniel den Hoed. Dat bespaart energie en reistijd.

In een huiselijke omgeving kun je zelf koken en wassen. Je bent heel dichtbij de kliniek en naar de centrumlocatie van het Erasmus MC gaat elk half uur een pendelbusje.

Wil je even binnenkijken, loop dan gerust even langs. Onze vrijwilligers laten je graag het Familiehuis zien.