Laat een berichtje achter voor ons!

gastenboek

 1. Door : petra

  Lieve vrijwilligers van het Familiehuis,
  Mensen met toewijding, een gouden hart en innerlijke adel. Dank voor jullie zorg en luisterend oor. Mijn verblijf was door jullie toedoen heerlijk.
  Conny Kwakernaak-Scheele

 2. Door : petra

  Lieve vrijwilligers, hierbij willen we jullie nogmaals bedanken. Ons verblijf in het Familiehuis is onvergetelijk geweest. We hebben grote bewondering voor jullie inzet, liefde en aandacht. Groetjes, Ben van Bloppoel en Mirela Antonic

 3. Door : petra

  Lieve vrijwilligers, dankzij jullie belangeloze inzet en luisterend oor is ons verblijf in het Familiehuis een geweldig rustpunt geweest. Wij willen jullie daarvoor ontzettend bedanken!
  groet, Ben van Bloppoel, Mirela Antonic

 4. Door : petra

  Lieve vrijwilligers, ik wil jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid, de aandacht en de arm om me heen. Het was een fijne ervaring. Super bedankt!

 5. Door : Kim

  Bedankt voor de dagen die ik bij jullie mocht verblijven terwijl mijn moeder een hele spannende operatie onderging.
  Het familiehuis was een fijne, warme uitvalsbasis.
  Een plek om toch even thuis te komen, ook al was ik niet thuis, en een luisterend oor.
  Heel mooi wat jullie doen!
  Nogmaals dank!
  Kim

 6. Door : Maria Lebbink

  Dag lieve mensen, heel erg bedankt voor jullie hulp en aandacht in deze eerste week van een half jaar behandelen. Ik zal nog vaker hier verblijven en jullie warme ondersteuning en aandacht nodig hebben. Maar het is me heel erg bevallen om hier te zijn, fijne sfeer, mooie inrichting, fijne mensen en ook alle vrijheid om mijn dag in te richten. Nogmaals mijn dank en hartelijke groet, Maria Lebbink.

 7. Door : Tonny en Paul Poppe

  Door een enorme tegenslag werden de geplande 2 weken in het familie huis maar 2 dagen.
  Maar hierbij willen wij onze bewondering uitspreken voor alles wat jullie doen. Het voelde zo goed om bij jullie te zijn. De rust die we gelijk bij binnenkomst voelden, deed ons zo goed.
  Als de operatie alsnog kan doorgaan hopen we dat er voor ons weer een plekje zal zijn.
  Hartelijk dank voor alles, en we wensen jullie veel kracht om dit prachtige werk te blijven doen.
  Paul en Tonny poppe

 8. Door : Marleen Messemaker

  Lieve medewerkers en tijdelijke bewoners van het Familiehuis,
  ik was er voor de tweede keer dit jaar en heb wederom mijn batterij weer helemaal kunnen opladen. het is zo goed dat het familiehuis er is voor patiënten maar zeker zo belangrijk voor diegene die de patiënt bijstaat. Bedankt dat jullie er zijn.
  Lieve groet, Marleen Messemaker

 9. Door : Fam. Weenten

  Dank jullie allemaal voor het fantastische werk wat jullie hier doen. We hebben hier een week mogen logeren en die week vergeet ik nooit meer. De liefdevolle verzorging en de heerlijke rustgevende sfeer heeft ons zeer goed gedaan. Als ik koning was kregen jullie allemaal een lintje van mij. Nogmaals veel dank!
  Fam. Weenten

 10. Door : Administration

  Lieve vrijwilligers en management,
  wij hebben een week mogen genieten van jullie gastvrijheid. We hebben een fantastisch verblijf gehad en wat was het heerlijk dat ik elk moment van de dag bij Bernard kon binnenwippen. Natuurlijk als dat mocht van de verpleging. Heel veel dank! Warme groet.

 11. Door : Fam. A.J. de Waard

  Al een aantal jaren mogen wij hier komen. Mijn man heeft al zes jaar leukemie. Al die tijd ervaren wij het Familiehuis als zeer fijn en bijzonder. De gastvrijheid, de vriendelijkheid! Heel bijzonder wat jullie als vrijwilligers mogen doen voor mensen in moeilijke periodes. Wij wensen jullie van harte Gods onmisbare zegen en veel sterkte aan iedereen die hier in nood verkeert.

 12. Door : Petra Dehulsters

  Heerlijk een opvangmogelijkheid zo dicht bij het ziekenhuis in de voor ma moeilijke dagen. Dank voor de warme ontvangst!

 13. Door : Elma Hooijdonk

  Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en aandacht tijdens mijn verblijf hier. Dit is onbetaalbaar!

 14. Door : Bernardus en Jacqueline Kompaan

  Sinds anderhalf jaar logeren we met regelmaat van de klok in het familiehuis.
  En iedere keer als we weer van het Friese platte land aankomen bij het familiehuis, worden we weer warm onthaald.
  Het is zo bijzonder hoe alle mensen die hier vrijwillig iedere week, dag in dag uit voor alle gasten klaarstaan.
  Het lijkt allemaal zo gewoon, maar wij weten inmiddels dat het allemaal niet zo gewoon is.
  Vreugde, verdriet, hoop, angst, tegenvallers, meevallers iedere keer weer schakelen naar steeds weer een andere situatie het zal ook voor jullie niet altijd meevallen, maar welke situatie dan ook voor elke gast staan jullie klaar.
  Voor ons is het een tweede thuis geworden en ondanks de verdrietige reden komen wij iedere keer met heel veel plezier weer naar het familiehuis.
  We hopen dan ook van harte dat we nog heeeeeel lang bij al die lieve mensen in het familiehuis mogen komen.
  Nogmaals heel veel dank dat jullie een verdrietige en zeer onzekere periode in ons leven toch een positieve wending kunnen geven.
  Dat het familiehuis bestaat is geweldig, maar de mensen die hier zulk fantastisch werk doen zijn overweldigend.
  Heel veel liefs en tot gauw Bernardus en Jacqueline

 15. Door : Fam. Schrier

  .... Ik heb me verwonderd over het feit dat er zulke mensen als jullie bestaan. De prachtige bos bloemen op mijn verjaardag, de extra aandacht en de hulp voor mijn moeder. En bovenal de liefde die jullie zomaar aan ons gaven en aan de andere bewoners. Ondanks de ellende gaan wij met een warm gevoel naar huis. Wij bedanken jullie uit de grond van ons hart!..

 16. Door : Familie Praas

  Ik ben blij dat ik in het Familiehuis mocht zijn, anders had ik mijn vader twee weken niet geien. vandaag gaan we weer naar huis. bedankt voor alles!

 17. Door : Carmelita Gierman-Chehin

  Lieve vrijwilligers,
  langs deze weg wil ik u hartelijk danken voor de goede zorgen tijdens mijn tweede verblijf in het Familiehuis.
  In zowel goede als slechte tijden is er altijd hier iemand voor mij geweest.
  Deze plek laat zien dat er op dee aarde nog leuke plekken ijn waar je je alledaagse zorgen kan ontvluchten en gewoon jezelf kan zijn.
  Zonder jullie zorg en toewijding zou dit niet mogelijk zijn.
  Zet de strijd namens ons allen voort!

  Carmelita Gierman-Chehin, ARUBA

 18. Door : Ellie van Poucke-van Nispen

  ‘Samen kwamen we in het Familiehuis. Wat was mijn man blij dat ik dichtbij was en hem kon bijstaan. Lieve, lieve vrijwilligers, wat werd ik met liefde omhuld hier. Maar niet verwacht alleen terug naar huis te moeten ... Wat zal ik het familiehuis missen. En wat hoop ik dat de gasten ‘samen’ mogen weggaan.
  Liefs
  Ellie van Poucke-van Nispen

 19. Door : Administration

  Jullie hebben het echt zo goed gedaan.. Ondanks het verdriet, denken we met een liefdevolle glimlach aan jullie terug.. Het is niet de tijd die helend werkt, maar de liefde die je om je heen ervaart.. Nogmaals onze dank.
  Olivia Mesie

 20. Door : Elly en Harrie van Opdorp

  Heel fijn dat we weer in het Familiehuis mochten logeren. Het scheelt zoveel om dicht bij de patiënt te ijn en ‘s avonds niet meer vol emotie naar huis te hoeven rijden. Hartelijk dank voor het fijne verblijf waarbij alles in het werk werd gesteld om rust te scheppen in de hectiek rondom de patiënt.
  Elly en Harrie van Opdorp

Vul het woord in van de afbeelding hieronder