zinvolle geschenken

Met een relatiegeschenk laat je klanten, medewerkers of relaties weten dat ze waardevol voor je zijn. In plaats van zomaar een geschenk kun je ook een zinvol cadeau geven. Een cadeau met een verhaal, waarmee je mogelijk maakt dat mensen samen kunnen zijn in tijden van ziekte. 

Armbandje Niet Zonder Jou € 6,95

Met de aankoop van dit stoere hippe armbandje steun je het Familiehuis Daniel den Hoed en laat je zien dat je vierkant achter kankerpatienten en hun familie staat. Het armbandje werd door Artihove speciaal voor het Familiehuis vervaardigd en is te koop in het Familiehuis en bij Artihove. Het armbandje heeft een leren koordje en een verzilverd plaatje en is verpakt in een organza zakje of op een lieve kaart met de tekst "I'm so lucky to have you" die je cadeau kunt geven aan iemand die jou dierbaar is. 

Van het aankoopbedrag ad € 6,95 gaat € 2,50 naar het goede doel. 

 

Kunstwerk Niet Zonder Jou € 29,95:

Dit verzilverde kunstwerkje (10 x 12 cm) is door kunstenares Corry Ammerlaan speciaal voor het Familiehuis Daniel den Hoed ontworpen. Het verbeeldt saamhorigheid en is een prachtig cadeau om te geven aan iemand die belangrijk voor je is. Het kunstwerk is voor € 29,95 te koop bij de receptie van het Familiehuis of in de showroom van Artihove. Van het aankoopbedrag gaat € 7 naar het Familiehuis Daniel den Hoed.

Een groter formaat (30 x 30 cm) kan speciaal voor bedrijven worden gemaakt en is zeer geschikt voor de hal van een kantoor. Een echte eye-catcher waarmee je uitdrukking geeft aan maatschappelijke betrokkenheid.

www.artihove.nl

010 in zwart-wit aan je muur

ZW010 heeft een warm hart voor het Familiehuis. Dat dragen ze uit met de verkoop van prachtige zwart-wit foto's van Rotterdam. Foto's die je graag aan je muur hangt, in verschillende formaten. Voor elke verkochte foto doneert zw010 een overnachting in het Familiehuis Daniel den Hoed en hun streven is om 365 overnachtingen per jaar mogelijk te maken. 

www.zw010.nl