zinvolle geschenken

Met een relatiegeschenk laat je klanten, medewerkers of relaties weten dat ze waardevol voor je zijn. In plaats van zomaar een geschenk kun je ook een zinvol cadeau geven. Een cadeau met een verhaal, waarmee je mogelijk maakt dat mensen samen kunnen zijn in tijden van ziekte. 

Bijvoorbeeld:

Kunstwerk Niet Zonder Jou:

Dit verzilverde kunstwerkje (10 x 12 cm) is door kunstenares Corry Ammerlaan speciaal voor het Familiehuis Daniel den Hoed ontworpen. Het verbeeldt saamhorigheid en is een prachtig cadeau om te geven aan iemand die belangrijk voor je is. Het kunstwerk is voor € 29,95 te koop bij de receptie van het Familiehuis of in de showroom van Artihove. Van het aankoopbedrag gaat € 7 naar het Familiehuis Daniel den Hoed.

Een groter formaat (30 x 30 cm) kan speciaal voor bedrijven worden gemaakt en is zeer geschikt voor de hal van een kantoor. Een echte eye-catcher waarmee je uitdrukking geeft aan maatschappelijke betrokkenheid.

www.artihove.nl

Wijn met aandacht

Een fles wijn als relatiegeschenk is op zich niet heel origineel, maar wel altijd goed. Nog beter wordt het als je Familiehuiswijn cadeau geeft aan medewerkers of relaties. Wijnhandel LenselinQ uit Rotterdam importeert pure en zuivere wijn van familiebedrijven. Een deel van de verkoopprijs komt ten goede aan het Familiehuis.Wil je een enkele fles of een heel pakket? Alles is mogelijk. Ga met aandacht proeven bij LenselinQ en steun het goede doel met je cadeau. Je relaties blij, onze gasten blij. 

www.lenselinq.nl 

010 in zwart-wit aan je muur

Fotografen Nik en Echart hebben een warm hart voor het Familiehuis. Dat dragen ze uit met de verkoop van prachtige zwart-wit foto's van Rotterdam. Foto's die je graag aan je muur hangt, in verschillende formaten. Voor elke verkochte foto doneert zw010 een overnachting in het Familiehuis Daniel den Hoed en hun streven is om 365 overnachtingen per jaar mogelijk te maken. 

www.zw010.nl