omgeving & foto’s

Het Familiehuis staat aan de Groene Hilledijk 299 in Rotterdam-Zuid, op het terrein van de voormalige ziekenhuislocatie Erasmus MC-Daniel den Hoed. Klik hier voor een overzichtskaart.

Parkeren
Op de openbare weg (Groene Hilledijk) of op het afgesloten terrein rondom het Familiehuis kun je gratis parkeren. Om de slagboom te laten openen meld je je bij aankomst tussen 09.00u en 21.00u telefonisch bij de receptie van het Familiehuis (010 704 11 05). Bij aankomst tussen 21.00u en 09.00u kun je hiervoor de beveiliging bellen via 06-18 34 12 93. Deze telefoonnummers staan tevens vermeld bij de slagboom. 

Verblijf je meerdere nachten in het Familiehuis, dan kun je eventueel een afstandsbediening voor de slagboom in bruikleen krijgen waarmee je zelf de slagboom kunt openen en sluiten. Daarvoor geldt een borg van € 50 waarvoor je bij inschrijving een machtiging tekent. Wij informeren je graag bij aankomst in het Familiehuis. 

Vervoer naar/van het ziekenhuis 

Op werkdagen (ma-vrij) kun je gratis gebruik maken van een pendelbusje dat speciaal voor gasten van het Familiehuis in de ochtend en in de avond in ca 20-25 minuten van/naar het Erasmus MC zal rijden. Bij de receptie van het Familiehuis is meer informatie te krijgen over vertrektijden en opstapplaatsen.