werkzaamheden

Als vrijwilliger fungeer je als gastheer of –vrouw voor de familieleden en patiënten die in het Familiehuis logeren. Je zorgt ervoor dat het Familiehuis schoon en netjes is, en een warm "tijdelijk thuis" biedt aan kankerpatienten en hun familie. 

Je staat klaar met een luisterend oor en helpende hand. In kleine teams verricht je met collega's lichte huishoudelijke en administratieve werkzaamheden. Dat doe je op regelmatige basis, overdag, 's avonds en af en toe in het weekend. 

Vind je het leuk om je in te zetten maar ben je niet regelmatig beschikbaar? Dan kun je ook meehelpen op ad hoc basis, bijvoorbeeld met organisatie van evenementen, met promotieactiviteiten of fondsenwervende acties. Alle hulp is welkom!

Lees hier de ervaringen van vrijwillligers Carla en Martin.

Download de folder

 

Administratieve handelingen zoals gasten inschrijven en afrekenen

  

Persoonlijke aandacht en een kop koffie op z'n tijd... door jou voelen gasten zich welkom en kunnen ze even hun zorgen vergeten.

   

Een luisterend oor, een praatje als mensen daar behoefte aan hebben. Het maakt een wereld van verschil als je even je verhaal kwijt kunt bij een lieve vrijwilliger.

Samen met een collega zorg je dat het huis schoon en gezellig is.

Word vrijwilliger

"Mijn werk in het Familiehuis helpt me relativeren. Je eigen problemen lijken dan ineens niet meer zo groot. Daardoor ga je zelf makkelijker in het leven staan"

Ben van der Ven, vrijwilliger